Allround thuiszorg, geheel
passend bij uw wens

Bij King Thuiszorg luisteren we naar uw zorgwens. Wij zetten vervolgens een passende, gecertificeerde medewerker in om uw zorgwens te vervullen. Wij werken met vaste teams, zodat de zorgbehoevende steeds weer dezelfde gezichten zal zien.

Pijl
Sfeerfoto Sfeerfoto
Verzorging

Verzorging

Een goede nachtrust is van essentieel belang. Wilt u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen maar is het niet verstandig om alleen te zijn?

King Thuiszorg levert 7 dagen per week, 24 uur per dag verzorging en verpleging aan huis in de omgeving die u kent en met uw naasten dichtbij.

De 24 uurs zorg is persoonlijk met een vast team die u de beste zorg geeft. Onze zorgverlener helpen u graag met de zorg die het beste bij u past en u een veilig gevoel geeft. Nachtzorg of waakdiensten bij u thuis door een zorgverlener met passie voor het vak en aandacht voor u.

Pijl

Begeleiding

“Gelukkig worden wij ouder”, het zorgen voor een familielid is zowel een dankbare als een overweldigende taak, maar King Thuiszorg is er om u hierbij te helpen. Onze zorgcoaches helpen families bij het in kaart brengen van alle benodigde componenten voor een succesvolle en langdurige zorg thuis.

Wij bieden ook begeleiding en gesprekken aan tijdens de overgangsfase in de zorg, zodat u de liefdevolle en zorgzame band met uw geliefden kunt behouden.

Pijl
Begeleiding
Verpleging

Verpleging

Nederland vergrijst en de toenemende levensverwachting resulteert in een toenemende vraag naar zorgverleners die specifiek zijn getraind om de hulpvragen van ouderen en hun omgeving te kunnen beantwoorden.

Een groeiende groep ouderen krijgt in toenemende mate te maken met de uitdagingen van het op latere leeftijd zelfstandig blijven wonen. Als hier niet goed op wordt ingespeeld ontstaan voor de oudere spanningen, onveilige situaties en kan dit leiden tot sociaal isolement.

In de praktijk ervaren onze zorgverleners dat het verzoek om hulp veel verschillende redenen en achtergronden kent. De zorgverleners van King zorgen voor een luisterend oor, aandacht en respect waardoor ouderen op de manier die bij hen past kunnen omgaan met de veranderingen in hun leef- en woonomgeving.

Pijl
Ouderenzorg

Ouderenzorg

Nederland vergrijst. Een groeiende groep ouderen krijgt in toenemende mate te maken met de uitdagingen van het op latere leeftijd zelfstandig blijven wonen. Dit kan leiden tot spanningen, onveilige situaties en zelfs sociaal isolement. In de praktijk ervaren onze zorgverleners dat het verzoek om hulp veel verschillende redenen en achtergronden kent. De zorgverleners van King zorgen voor een luisterend oor, aandacht en respect waardoor ouderen op de manier die bij hen past kunnen omgaan met de veranderingen in hun leef- en woonomgeving.

Ouderenzorg

Hulp in de huishouding

Wij doen voor u het hele huishouden. Waar mogelijk doen we het samen dat is wel zo prettige en bevordert ook het sociale aspect. Van schoonmaak tot het bereiden van de maaltijden.

Harmonie, passie, respect, aandacht en zorgvuldigheid zijn onze sleutelwoorden. Zo bieden wij allround zorg.

Pijl
Hulp in de huishouding
Palliative zorg

Palliative zorg

Bij King Thuiszorg staat de kwaliteit van leven voorop. Bij palliatieve/terminale zorg is niet de genezing het doel, maar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven, die hopelijk het ziekteverloop positief kan beïnvloeden.

Dan is het soms nodig een hand vast te houden en diep met iemand in contact te komen. Een levensfase waarin de zin van het leven centraal staat. Van groot belang is dat de familie en de zorgverlener hetzelfde referentiekader hebben zodat de zorg optimaal kan worden uitgevoerd.

De gevolgen van palliatieve/terminale zorg veranderen niet alleen het leven van de cliënt, maar ook voor de familie en geliefden. Bij King Thuiszorg weten goed opgeleide zorgverleners hoe ze hier mee om moeten gaan.

Wij helpen u en uw naasten door er te zijn, een luisterend oor te bieden en door respect te tonen voor de verandering in uw leefomgeving.

Werkzaamheden welke wij niet doen zijn?

– toedienen van injecties
– bereiden van geneesmiddelen.

Pijl

Contact opnemen

Zorg aanvragen is geheel vrijblijvend. Na uw bericht komen we graag een keer langs om kennis te maken en een plan op te stellen voor passende thuiszorg!

Bellen
Mailen
We zullen contact met u opnemen via de telefoon.
Graag horen wij kort waar u naar op zoek bent.
Kosten en vergoeding

Kosten en vergoeding

King Thuiszorg biedt zorg in de vorm van verpleging, verzorging en begeleiding onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ) voorheen bekend als de Algemene Wet Bijzonder Ziektekosten (AWBZ).

Afhankelijk van uw situatie wordt de thuiszorg vanuit de Zorgverzekeringswet (ZVW) of Wet Langdurige Zorg (WLZ) betaald. De verpleging en persoonlijke verzorging vallen onder de ZVW. Dit betekent dat de kosten worden vergoed vanuit uw basisverzekering. Hiervoor is geen eigen risico en geen eigen bijdrage van toepassing. U betaalt dus niets extra wanneer u thuis verpleging of verzorging ontvangt.

Valt de zorg onder de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO), dan kan King Thuiszorg u ook ondersteuning bieden. De hoogte van uw eigen bijdrage kunt u berekenen via de website van het Centraal Administratie Kantoor (CAK)

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of gebruik het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.

Pijl