Het verhaal van King
Thuiszorg

Al jaren staan wij vol passie klaar om ouderen de gewenste thuiszorg te bieden. Aanmoedigingen vanuit het thuisfront hebben in augustus 2017 geleid tot de oprichting van King Thuiszorg.

Pijl
Sfeerfoto Sfeerfoto

Onze visie

King Thuiszorg gaat altijd voor de beste zorg voor haar clienten!

Door te investeren in de zorgverleners aangaande opleiding, inbreng, werksfeer en voorzieningen en persoonlijke aandacht creëren wij een prettige werkomgeving en een hoge mate van betrokkenheid.

Door opleidingen, trainingen en workshops voor onze zorgverleners vergroten wij de kwaliteit van onze zorg.

Onze zorgprofessionals groeien in hun verantwoordelijkheid binnen de organisatie en haar visie. Deze professionaliteit stralen zij vervolgens uit in het werkveld, wat het gevoel van vertrouwen bij de zorgvrager versterkt.

Visie

‘’Over 10 jaar zal King Thuiszorg niet meer weg te denken zijn in de Nederlandse zorg wereld’’

Onze Missie

Als King Thuiszorg zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij helpen cliënten om zo lang als mogelijk en zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door verantwoorde zorg, veiligheid en geborgenheid in eigen woonomgeving te bieden.

Naast zorg bieden onze medewerkers ook een luisterend oor. Onze cliënten krijgen de aandacht die ze oprecht verdienen. Zo verhogen we de persoonlijke beleving voor al onze cliënten.

Waar wij met alle respect omgaan met onze cliënten en met onze harmonie en passie hun belevingswereld verhogen, krijgen we dit ook terug. Dat is wat wij het allermooiste aan ons vak vinden.

Zorgverleners komen hier om zich te ontwikkelen. Daar krijgen ze de kans toe bij King Thuiszorg. Onze zorgverleners voelen zich gehoord en betrokken bij het team.

Door dit alles zal elk contactmoment met de cliënt bijdragen tot ‘’Koninklijke zorg’’.

Verschillende teams op locatie

Bij King Thuiszorg werken we met kleine vaste teams. Herkenbare gezichten zijn uiterst belangrijk bij thuiszorg. Er moet namelijk een band worden opgebouwd.

Door verschillende teams op verschillende locaties te laten vestigen bieden wij deze persoonlijke thuiszorg.

Elke maand groeit King Thuiszorg. Over 10 jaar willen wij persoonlijke zorg bieden door heel Nederland!

Pijl

Onze teams

Elk team heeft een eigen pagina met contactgegevens. Klik op de link om door te gaan naar de pagina van dat team.

King Thuiszorg bij u in de buurt